EKKELT (2021)
cappelen damm
Illustratør: Linn Isabel Eielsen
jul på hjemmefronten (2020)
Egmont forlag
Therese G. Eide sitt julehefte for 2020 høstet strålende kritikker, og flere 6-ere på terningkastene. 
L-innsikt bidro med 3 gjestesider
Flammen (2020)
En flamme som har vært i hele verden finner ut at alt den ønsker er  å slå seg til ro. 
Et barn pakker sekken og drar ut midt på natten, i håp om å komme seg bort.
24 siders tegneserie laget og utviklet  på 24 timer i Oslo Comic Expo sin 24 hour challenge
Trygg på nett (2020), Cappelen Damm
Illustratør: Linn Isabel Eielsen. 
I Trygg på nett henvender Mia Landsem seg direkte til barn fra barneskolealderen av og formidler klart og tydelig hvordan man navigerer klokt på internett og med mobiltelefon. Nettet er et fantastisk verktøy som åpner opp for nye og morsomme måter å kommunisere på, sosiale medier, skolearbeid og spill. Men nettet byr også på mye feilinformasjon, muligheter for mobbing og i verste fall for farlige situasjoner.
Denne boken gir helt konkrete råd om hvordan man er en god venn på nett – men forklarer også hva man bør gjøre hvis det skjer noe som er så ille at man synes det er vanskelig å fortelle om det til en voksen.
Mia Landsem formidler på en enkel måte både hva som er tillatt og bra med nettet, hva som kan være vanskelig eller vondt – og hva som faktisk er en straffbar forbrytelse.
INNE (2020)​​​​​​​
I karantenetiden har det blitt lagd enormt mye kunst. Ikke alt har noe å gjøre med pandemien direkte, men absolutt alt som har blitt lagd i perioden mars-april 2020 kan leses i lyset av den.
INNE er en fanzine med bidrag fra 20+ unge tegneserieskapere, illustratører og kunstnere - en tidskapsel for hvordan de unge levde karantenen. 
Redaktør og bidragsyter: Linn Isabel Eielsen
Art-director og bidragsyter: Johanna Warberg-Nilsen

Dette går jo kjempebra! (2020)
En pandemi har stukket fingeren i øyet på verden, og sykepleierne er i frontlinjen, imens de i kassa på Kiwi holder landet i gang.
Linn har innsett at det eneste hun kan bidra med er underholdning, men hvordan skal hun underholde folk når alt hun lager er så trist? I dette tegneseriebladet utforsker 19-åringen positivitet, og prøver så godt hun kan å være hjertevarm og snill. Og så får vi se hvordan det går.
Praktisk info: 
Dette bladet er et e-blad, og kan leses på telefon, nettbrett, datamaskin eller sånne ting. Betaling skjer gjennom VIPPS, og etter betaling får du en mail med nedlastningslink. 50kr til 45514232, og skriv ned e-postadressen din. 
UTSOLGT - Identiteit (2019) 
Hvor mange av de dårlige sidene våre skal vi ta med i regninga når vi skal forklare hvem vi er? Hvor mange gode? Hva er egentlig identitet, og hvorfor har jeg hatt så mange forskjellige personligheter allerede? 
"Identiteit" er et blad om å prøve å finne seg selv, med trykk på å prøve. I denne digitalutgivelsen ligger det ekstramateriale på slutten med skisser og bilder fra prosessen. Du kan betale hva du vil for bladet, med et minimum på 3$ (cirka 30 kroner). 
"Med Identiteit viser Linn Isabel Eielsen seg som ein moden, kraftfull og personleg forteljar i – mellom anna – teikneseriemediet." 
- Serienett 2019
Førsteoopplag på 500 blader, A4 størrelse, 48 sider. 
Andreopplag på 120 blader.
Skrubbsår (2019)
Skrubbsår er en EP på tre spor, med to sanger og et slampoesi-dikt. Kan høres på streamingtjenester, eller kjøpes på iTunes, AmazonMusic eller liknende sider. 
UTSOLGT - Aldri vokse opp (2018)
Ingenting gjør Linn så angstfull som det å bli voksen. Dette bladet er laget i forkant og etterkant av 18-årsdagen hennes og handler om alt fra å kjøpe flakslodd til å ikke ane hva man skal gjøre med livet sitt. 
Opplag på 200 blader, A4 størrelse, 40 sider. 
UTSOLGT - Et år med L-innsikt (2017)
Et år med L-innsikt er en liten samling av striper og eventer, gitt ut den 8. oktober, bursdagen til tegneserien. 
Opplag på 50 blader, A5 størrelse, 24 sider. 
Back to Top